Wednesday, October 5, 2011

NATURAL FIBRE DRINK


Natural Fibre Drink



Natural Fibre Drink (orange flavour)dalam bentuk serbuk


HARGA BIASA - RM 59.90
HARGA AHLI/AGEN - RM 50.00
15 SACHET (3gram each)

Natural Fibre Drink

Catalyst Natural Fibre Drink adalah rumusan terbaru untuk membantu kesihatan sistem penghadaman. Mengandngi fruktan yang merupakan serat buah-buahan yang mudah larut di dalam air. Garam tisu biokimia yg terdapat di dalam Catalyst Natural Fibre Drink bertindak khusus membantu memerangkap gula berlebihan dan dengan itu, boleh menurunkan kadar kandungan gula dalam urin dan darah (sekaligus merawat masalah kencing manis) dan mengikat lemak-lemak dari dalam perut, melancarkan peredaran darah serta menyihatkan dan menguatkan jantung.

 

Masalah perut buncit? Gastrik? Pelawasan?


PERUT BUNCIT? LEMAK BERLEBIHAN?


NATURAL FIBRE DRINK DAPAT MEMBANTU ANDA MENGATASI :

*Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
*Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
*Meningkatkan fungsi usus,mengurangkan sembelit
*Merawat masalah direa(cirit birit)
*Mengurangkan serum kolestrol dan diabetes
*Membolehkan nutrien diserap dengan sempurna
*Membersihkan darah daripada toksin
*Mencegah jangkitan kuman berbahaya


 Cara Pengambilan CATALYST NATURAL FIBRE DRINK
*Tuangkan satu sachet Fibre Drink ke dalam cawan yg berisi air suam (150 ml)
*Kacau sebati dan minum dengan segera
*Seeloknya diambil pagi/malam sebelum tidur
*elakkan penggunaan air yang terlalu panas*


KETERANGAN LANJUT MENGENAI FIBRE DRINK MENGATASI :


1. Berat badan berlebihan
Pengambilan Fibre Drink akan memekatkan isi perut dan menyebabkan pelepasan ke dalam usus lambat. Proses ini akan menyebabkan timbulnya rasa kenyang dan selera makan akan menurun. Ia akan membantu MENGURANGKAN BERAT DAN MENGURUSKAN BADAN :)

2. Gastrik
Fibre Drink penting untuk pembiakan lactobicli untuk menguatkan sistem pertahanan usus dan mencegah jangkitan.

3. Kembung
Fibre Drink membantu sistem penghadaman dan menggalak keseimbangan bakteria dalam usus.

4. Diabetes
Membantu mengawal paras gula di dalam tubuh.Serat yang bersifat seperti gam akan mengikat lemak2 , gula , serta hampas pencernaan yang berlebihan. masalah longgokan lemak & kolestrol dalam badan akan diatasi, membantu peredaran darah dan menguatkan semula jantung. Disamping itu, gula yang diikat itu tadi dapat menurunkan kandungan gula dalam darah dan air kencing

5.Sembelit
Fibre Drink dapat mencegah konstipasi (sembelih) secara melebut,menghidrasi dan menampah isipadu air dalam feses(bahan buangan). Kerana adanya tekanan osmotik , ia menjadikan najis semakin berat dan semakin kerap untuk membuang air besar

6.Mengurangkan risiko kanser
Fibre drink mampu menentang pertumbuhan kanser di dalam kolon dan beberapa bahagian sistem penghadaman. Ia meneutralkan enzim berbahaya yang boleh mengubah prokarsinogen kepada karsinogen yang aktif untuk meransang sistem pertahanan tubuh menentang aktiviti tumor.

7. Kolestrol
Dapat dikurangkan dengan pengambilan Fibre Drink. Ia bertindak dua cara iaitu memecah supaya mudah dibuang atau menyerap terus kolestrol tersebut. Ia menghalang penyerapan kolestrol dari usus.

Tuesday, September 6, 2011

CATALYST MEN VITA : Men Vitality Natural Drink - Apa itu MEN VITA & Kebaikannya

CATALYST MEN VITA : Men Vitality Natural Drink



CATALYST MEN VITA : Men Vitality Natural Drink

Harga Biasa RM45.00
Harga Ahli/Agent RM 35.00
15 sachets/ 3 g each

* Ambil 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari

Apakah itu Men Vita?

Satu lagi produk keluaran Catalyst Nutraceutical yang bermutu tinggi dan mempunyai khasiat dan kelebihan yang tersendiri :

Produk bagi mengembalikan dan mengekalkan kesihatan lelaki dan diformulasikan khusus untuk mengurangkan keletihan, menambah tenaga dan meningkat kan daya tahan fizikal lelaki tanpa apa-apa kesan sampingan.

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT MEN VITA :
  • Memberi tenaga tambahan dan menambah stamina badan
  • Meningkatkan daya imuniti semulajadi badan
  • Menyegarkan badan dan mengurangkan rasa mengantuk
  • Menghilangan letih dan lesu badan
  • Mengatur tekanan darah dan melancarkan pengaliran darah
  • Meningkatkan lipido(keinginan seks) lelaki dan menguatkan tenaga batin
  • Mampu melambatkan ejakulasi
  • Membantu memberi ketahanan badan dari penyakit seperti kardiovaskular dan kanser
  • Melegakan tekanan perasaan, sakit kepala dan migrain
  • Menghalang makan berlebihan dan mengurangi rasa lapar /selera makan
  • Mengandungi anti-oksida untuk mempertahankan badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas
PENGGUNAAN & ATURAN PENGAMBILAN

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*
  • Baik untuk lelaki dewasa berumur 16 tahun dan keatas
  • Elok dijadikan makanan tambahan(health supplement) untuk kesihatan badan
  • Boleh diambil secara berterusan dalam jangka masa yang lama
  • Minum air yang banyak sepanjang pengambilan Men Vita
  • Untuk kesan yang terbaik ambil secara berterusan selama 2 bulan pertama
  • Selepas itu, makan bila perlu sahaja (seperti keperluan diatas)

TINDAK BALAS CEPAT ATAU LAMBAT bergantung kepada kesihatan individu. Jika produk ini memberikan kesan yang positif sila kurangkan dos pengambilan.

CATALYST : Femme Vitality Natural Drink - Apa itu FEMME VITA & Kebaikannya...




CATALYST : FEMME VITALITY NATURAL DRINK


Harga Biasa RM 45.00
Harga Ahli/Agent RM 35.00
15 sachets/ 3 g each

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*

Apakah itu Femme Vita?
 
Satu lagi produk keluaran Catalyst Nutraceutical yang bermutu tinggi dan mempunyai khasiat dan kelebihan yang tersendiri :



Femme Vita sangat baik untuk remaja dan wanita terutamanya yang telah berumahtangga. Femme Vita mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan yang paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga . Ianya juga sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan sri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan hubungan kelamin(suami-isteri).


Seringkali wanita yang tidak menjaga kesihatan diri akan berhadapan dengan risiko terhentinya pengeluaran estrogen dan kesannya haid akan terputus awal (menopouse) . Manakala pengeluaran estrogen yang tidak stabil akan memjadikan pertumbuhan bentuk badan akan tergendala dan terbantut contohnya: saiz payudara yang kecil, saiz badan yang tak seimbang.

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT FEMME VITA :
  • Membina dan mengecutkan rahim
  • Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
  • Menegangkan dan mencantikkan bentuk payudara
  • Membantu merawat luka dalam perut selepas pembedahan
  • Memulihkan sistem pelinciran vagina
  • Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin(suami-isteri)
  • Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
  • Menghilangkan bau badan dan bau mulut
  • Mengatasi masalah sengugut dan masalah keputihan
  • Melegakan panas badan
  • Bagus membantu merapatkan vagina dan mengecutkan rahim
  • Berkesan bagi meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon estrogen yang berfungsi untuk mengaktifkan kolagen bawah kulit yang mana hasilnya akan anda lihat dan rasa setiap hari
  • Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit dan menegangkan payudara dan menghasilkan potongan badan yang menarik dan seksi
PENGGUNAAN & ATURAN PENGAMBILAN

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*
  • Baik untuk wanita remaja dan dewasa berumur 16 tahun dan keatas
  • Elok dijadikan makanan tambahan(health supplement) untuk kesihatan badan
  • Boleh diambil secara berterusan dalam jangka masa yang lama
  • Minum air yang banyak sepanjang pengambilan Femme Vita
  • Untuk kesan yang terbaik ambil secara berterusan selama 2 bulan pertama
  • Selepas itu, makan bila perlu sahaja (seperti keperluan diatas)


TINDAK BALAS CEPAT ATAU LAMBAT
bergantung kepada kesihatan individu. Jika produk ini memberikan kesan yang positif sila kurangkan dos pengambilan.

AMARAN !


FEMME VITA TIDAK BOLEH DIGUNAKAN/DIAMBIL OLEH :

- WANITA MENGANDUNG
- SEMASA DATANG HAID :
semasa datang haid,rahim sedang dicuci. Dikhuatiri darah yang keluar akan bertambah banyak dan akan menyebabkan pitam dan sebagainya

Friday, August 19, 2011

MEXOREA : Health Supplement (Comfort Yourself) Period Pain? Period tak teratur?

 MEXOREA

Membantu mengatasi keputihan dan kegatalan yang sering dialami oleh kaum wanita. Ia membantu mengurangkan dan juga membantu untuk menstabilkan hormon wanita serta mengekalkan keintiman suami ister. Mexorea merupakan pemakanan tambaan yang dapat mengatasi masalah dalaman wanita. Kecantikan dalaman wanita adalah amat penting untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan diri yang berpanjangan. Mexorea ini direka khas untuk merangsang faya hidup yang sihat dan aktif apabila diambil secata konsisten berserta pemakanan yg seimbang dan senaman ringan

 MEXOREA : Health Supplement (Comfort Yourself)

HARGA BIASA - RM 40.00
HARGA AHLI/AGEN - RM 30.00

15 SACHET (3gram each)

Period Pain? Period tak teratur? Meh kite makan VCO :) & MEXOREA

Dun wory ye.VCO adalah kolestrol(zero) dan kolestrol yang baik bukan jahat cam yang ada dalam makanan2 yang berlemak tu.So kalau nak makan lebih dari 2 biji pun tak ada masalah.Takde kesan negatif atau overdose .

NO MORE PERIOD PAIN
Biasanya kalau (perempuan) kena period pain. sure punye akan terbaring je satu hari.kaki cramp, perut rasa keras je.sakit pinggang lagi la tak tahan kan? So solution biasa nye korang akan makan PANADOL yang pink tu.TAHU TAK YANG PANADOL tu sangat tak bagussss kalau di ambil selalu.

So kalau sape yang ade period pain tu try lah VCO dan yang paling latest sekarang .kite ade MEXOREA!Dua Produk ni sangatlah bagus untuk diambil oleh u girls yang ada probs ni.harga pun tak mahal sangat,Sebenarnya kalau kite nak jaga badan kita harga tak menjadi masalah kan? Yang penting VCO dan Mexorea ni adalah 100% semulajadi dan free/non chemicals.Jadi sangatlah tak ada negatif effect bila makan dua-dua ni.

Rawatan tanpa Ubat-ubatan
~Mexorea
~ Virgin Coconut Oil (VCO)
Anda mempunyai masalah senggugut dan period tak teratur? Catalyst Mexorea & VCO boleh membantu mengatasi masalah anda. In sya Allah... Untuk pengetahuan semua, Produk Catalyst bukanlah sejenis ubatan ye... Ia adalah supplement atau makanan tambahan khas untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran yang menggunakan 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia mahu pun pengawe.
MEXOREA : Health Supplement (Comfort Yourself)

*1 sachet sehari*(Letak di lidah,hisap & minum air suam/jus)
*Makanan kesihatan/health supplement untuk wanita(remaja dan ke atas)
*Mengurangkan masalah period pain
*Menstabilkan kitaran haid (period cycle)
*Sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata*

Penggunaan Mexorea
- Baik untuk semua wanita remaja dan dewasa, berumur 16 tahun ke atas.
- Ia elok dijadikan sebagai pemakanan tambahan (healt supplement) untuk kesihatan badan
- Boleh diambil secara berterusan untuk jangka masa yang lama
- Walau bagaimanapun, tidak perlu diambil setiap hari. Makan apabila perlu sahaja.
- Minum banyak air sepanjang pengambilan



Apa yang Perlu Dibuat Semasa Sakit Senggugut???


·         Baring melentang dengan meletakkan bantal di bawah lutut anda sebagai pengampu/penyokong.
·         Letakkan pad panas atau botol air panas di atas abdomen anda atau di bahagian bawah belakang anda.
·         Mandi dengan air suam.
Urut di bahagian yang sakit dengan menggunakan minyak panas.
Lakukan senaman ringan untuk meningkatkan pengaliran darah dan mengurangkan sakit pelvis.



Teknik-teknik relaksasi


·         Banyakkan berehat - Atasi stress anda. Katakan 'tidak' kepada tekanan.- Dapatkan tidur yang berkala/tetap ketika hendak datang haid - Pengawalan pemakanan
·         Tingkatkan pengambilan serat dan minum lebih banyak air untuk mencegah sembelit.
·         Minum secawan teh pudina panas untuk melegakan kesakitan anda.
  

 Amaran!!!
Mexorea Tidak Boleh Diambil Oleh
Wanita Mengandung/ sedang haid


**Mereka yang benar2 mengalami senggugut yang kritikal memang digalakkan ambil Mexorea ini.

Digalakkan makan 3 hari sebelum datang haid (time period harus stop).



Wednesday, July 20, 2011

SAUNA - PROMOSI RAMADHAN & HARI RAYA 2011

SET SAUNA PILIHAN UTAMA KELUARGA2 DI MALAYSIA..




KELEBIHAN BARANGAN NAZCONSAUNA:


1.Syarikat yang berpengalaman dalam bidang sauna di rumah hampir sedekad..Barangan di tempah khas terus dari kilang yang terbesar di dunia dan berpengalaman sejak 1996.... bukan di ambil dari mana2 pembekal tak di ketahui kualiti nya..
2.Sentiasa membantu pelanggan dan usahawan2 nazconsauna selepas pembelian..
3. BANYAKKKK Free Gift dan lagi dan lagi dan lagi..
4. Jaminan 1 tahun..Servis selepas pembelian kami utama kan!! kami tanggung spare part, service repair dan kos hantar semula ke tempat anda PERCUMA selama 1 tahun..Tiada syarat tersirat..
5. Kami sediakan ansuran..kakitangan kerajaan atau swasta atau kad kredit.
6. Bayaran kad kredit /tunai di mana saja anda berada..0% interest!! kami tak ambik interest..
7. Spare Parts hanya untuk pelanggan kami yang pernah beli barangan nazconsauna sahaja..kami tak kan jual kepada pelanggan2 lain..apa jua spare parts anda perlukan di masa hadapan..kami sedia bekal kan..Kami sedia hantar kan..
8. Kami Tanggung Kos hantar seluruh semenanjung malaysia..Tiada harga tersirat kena tambah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...