Thursday, February 9, 2012

INFO....

Kunjungan anda kami dahului dengan ucapan Terima KASIH. IN SYAA ALLAH ANDA akan DIBERI service terbaik untuk customer-customer tersayang :)) KAMI juga akan sediakaN INFO2 MENARIK MENGENAI PRODUK CATALYST.

VCO CATALYST / VIRGIN COCONUT OIL


Apakah itu Minyak Kelapa Dara?

Kajian ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930 an lagi. Kebanyakan kajian dilakukan ke atas penduduk di Kepualauan Pasifik di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian. Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke atas kesihatan manusia. Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan ketinggian yang begitu baik. Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser.

Jadi apakah sebenarnya minyak kelapa dara? Minyak kelapa dara adalah minyak yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia di mana struktur asal dalamnnya dapat dikekalkan seasli aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa di mana haba dan kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamannya berubah membawa kepada kemudaratan apabila manusia memakannya.

Alhamdulillah, makin hari produk catalyst makin dikenali dan feedback positif semakin banyak dari pengguna2 produk catalyst. ANTARA PRODUCT CATALYST IALAH:-

1) VCO SOFTGEL CAPSULE(best seller )
2) VCO PURE OIL
3) CATALYST COLLAGEN
4) VCO HAIR TREATMENT – moisturizer
5) VCO HAIR REVITALIZER
6) MIND STAR(Brain Booster Nutrients Supplement)
7) CATALYST FIBRE DRINK
8) CATALYST : Femme Vitality Natural Drink
9) CATALYST MEN VITA : Men Vitality Natural Drink
10) MEXOREA : Health Supplement

BERMINAT UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI STOKIS/AGEN

Untuk agen/stokis baru. ANDA PERLU MENDAFTAR SECARA ONLINE di http://catalyst2u.net/memregister.html
masukkan Introducer's Name : Hasnita Bt Hassan
Introducer's Card No: My879000058971

PERHATIAN & MAKLUMAN UNTUK STOKIS:

1. Untuk melayakkan anda didaftarkan sebagai stokis, anda perlu membuat pembelian RM 1500.00 atau lebih (dalam satu resit). Pembelian pertama TERUS MENGGUNAKAN HARGA STOKIS.item boleh dicampur

2. Pembelian kedua atau seterusnya hendaklah berjumlah MINIMA RM 650.00 (dalam satu resit juga).Anda juga perlu membuat pembelian berjumlah RM 1500.00 dalam masa sebulan. Jika kurang dari jumlah tersebut , kami tidak dapat memberikan keistimewaan harga stokis dan akan menukarkan status STOKIS anda kepada AGEN.

3. Sila pastikan anda betul-betul berminat untuk menceburkan diri dalam bidang ini sekiranya anda ingin mendaftar sebagai stokis kerana stokis adalah terhad dan selalu mendapat demand yang tinggi di daerah/kawasan masing-masing)

4. Untuk pembelian pertama, selepas pengesahan order & pembayaran dibuat, ANDA PERLU MENDAFTAR SECARA ONLINE di http://catalyst2u.net/memregister.html (bagi urusan pendaftaran dan pemprosesan kad ahli.Proses bagi kad ahli mungkin mengambil masa dan ianya akan dipos terus dari PIHAK SYARIKAT). introducer name&id seperti di atas. Bayaran hendaklah dibuat sebelum item dipos. (kad ahli akan dipos direct melalui HQ).

PERHATIAN & MAKLUMAN UNTUK AGEN:

1. Untuk melayakkan anda didaftarkan sebagai agen, anda perlu membuat pembelian RM 300.00 atau lebih (dalam satu resit). Pembelian pertama TERUS MENGGUNAKAN HARGA AGEN/AHLI.item boleh dicampur

2. Pembelian kedua atau seterusnya hendaklah berjumlah MINIMA RM 150.00 (dalam satu resit juga) jika kurang dari jumlah tersebut , kami tidak dapat memberikan keistimewaan harga agen/ahli kepada anda

3. Untuk pembelian pertama, selepas pengesahan order & pembayaran dibuat, ANDA PERLU MENDAFTAR SECARA ONLINE di http://catalyst2u.net/memregister.html (bagi urusan pendaftaran dan pemprosesan kad ahli.Proses bagi kad ahli mungkin mengambil masa dan ianya akan dipos terus dari PIHAK SYARIKAT). introducer name&id seperti di atas. Bayaran hendaklah dibuat sebelum item dipos. (kad ahli akan dipos direct melalui HQ).No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...