Tuesday, April 19, 2011

MYSELF - SELURUH MUKA MELECUR TERKENA AIR PANAS

Hari ni ita just nak share sedikit sebanyak pengalaman menggunakan Catalyst Virgin Coconut Oil (VCO) dan collagen Catalyst dalam masa beberapa bulan jek. Alhamdulillah, kesan nya sangat2 menakjubkan! dgn izin Allah swt seluruh muka ita yang melecur terkena air panas dah hampir 100% sembuh cume ade sket2 lagi yg tinggal tu pun parut yg kurang jelas.

Ini ialah gambar ita muka sebelum terkena air panas (November 2010)

Kat atas ni ialah gambar masa mula2 kene air panas - 31/1/2011… huhhh masa ni azab nyer...
Masa ni muka putih gebu baru nak naik bengkak just letak burn cream yang doctor bagi jek




Gambar yang kedua ni ialah hari ke empat - 3/2/11. Muka dah kurang bengkak tapi sakit gile bcoz kulit yg tegang dah nak menggelupas……



Gambar yg ketiga ni ialah hari kelima - 4/2/11. Kulit muka dah start menggelupas… masa ni Cuma letak bio oil jek kat muka


Gambar yang keempat ni ialah sebulan selepas terkena air panas -  Dengan muka yang berparut every where seperti di atas tu Ita dah start gi keje & gi kuliah. pegi keje time lunch xkuar pun mkn kat kantin je coz muke klu kene panas lagi lah cam terbakar muke jd gelap


Dan ini ialah gambar ita (2/4/2011) setelah hanya beberapa bulan amik VCO. Miracle kan??? So ape tunggu lagi orderlah VCO UNTUK KULIT YANG SIHAT DAN CANTIK BERSERI SERTA BADAN YANG MENAWAN
Untuk penceritaan yang lebih lanjut sila klik di sini
http://atinsahmemories.blogspot.com/2011/04/trauma-hot-water-scald.html

19 comments:

  1. Wow~!! sgt amazing perubahannya kan? Alhamdulillah.. bersyukur sbb sy juga pengguna VCO.. :)
    Mohon share ye..

    ReplyDelete
  2. Allahuakhbar..Najah nak share ye dear..

    ReplyDelete
  3. akak, amni mintak izin untuk share yerr....

    ReplyDelete
  4. Salam...minta izin share yer

    ReplyDelete
  5. Miracle kan??? masa kene air panas asyik nak tgk cermin tapi ble tgk cermin jek nangis! takut sgt parut kat muka x hilang.... tapi skrg ni alhamdulillah... bersyukur sgt.... Ade hikmah di sebalik nyer... dah jadi stokis VCO pun....

    ReplyDelete
  6. salam.. sy minta izin utk share ye...

    ReplyDelete
  7. kak.. saya nak minta izin untuk share ye di blog saya dan facebook...

    ReplyDelete
  8. mohon share di FB.. TQ.. :)

    ReplyDelete
  9. sis, saya minta kebenaran utk share d FB yea

    ReplyDelete
  10. abis kulitnya mengelupas, kan ad warna pink ato red itu...brapa lama baru hilang?
    saya juga kena accident yg sama

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...