Wednesday, October 15, 2014

CATALYST PRODUCTProduct Catalyst merupakan produk dari Syarikat Catalyst Nutraceutical (M) Sdn. Bhd. produk Catalyst Nutraceutical yang dipercayai kualiti dan kehebatannya, walaupun ianya sudah berada di dalam pasaran selama 4 tahun. Khasiatnya hanya pernah mencuba sahaja yg tahu kehebatannya.
 • Catalyst Nutraceutical adalah Syarikat Bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijilHALAL oleh JAKIM (Malaysia).
 • Produk-produk Catalyst merupakan100% bahan semulajadi & 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet / pewarna tiruan.
 • Kapsul gelatine minyak kelapa dara @ virgin coconut oil (VCO Softgel) adalah produk paling laris ia diperbuat daripada lemak sayuran dan mudah untuk dihadam.
 • VCO Catalyst dikategorikan di bawah kategori makanan tambahan bukan ubat-ubatan (KKM) serta tiada sebarang MAL atau BPFK kerana didaftarkan dan telah dikelaskan di bawah AKTA PEMAKANAN 1969.

Sebagai pengguna, anda perlu tahu kenapa kami sentiasa menyarankan anda menggunakan minyak kelapa dara @ virgin coconut oil terutamanya Catalyst Nutraceutical Sdn. Bhd.
Ini adalah hasil kajian dan penelitian daripada pakar-pakar tentang penemuan nutrisi yang diperlukan oleh kita sebagai manusia, yang pada abad ini terdedah dengan risiko bahan kimia dan pemakanan yang tidak sihat.
Antara kandungan di dalam minyak kelapa dara adalah :

1. Anti Oksidan
2. MCT - Medium - Chain – Truglyceridens
3. Asid Lauric
4. Asid Caprylic
5. Asid Capric
Terkini, lebih 20 product catalyst dari Syarikat Catalyst Nutraceutical (M) Sdn. Bhd. yang  berada di pasaran. Jom Intai antara product catalyst:-


 1. VCO - Softgel 
 2. VCO - Pure Liquid
 3. Collagen Premium
 4. Naural Fibre Drink
 5. Mindstar Brain Booster
 6. Hair Treatment
 7. HairRevitalizer
 8. Men Vita – Vitality Formula
 9. Femme Vita - Vitality Formula
 10. Mexorea
 11. Ambience
 12. Cur-V
 13. VCO + Pormagranate
 14. VCO + Argan Oil
 15. VCO + Aprikot Kernel Oil
 16. CFLEXIA
 17. CPRESSI
 18. VCPLUS
 19. ENZYLINE
 20. CZYLME
 21. COLLA C
 22. Charme Mini Kit
 23. Shaping Boom
 24. 3D Mask Facial


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...