Wednesday, March 30, 2011

WAIST TRIMMER

PAKEJ MENARIK UTK ANDA..MENJIMATKAN..MUDAH DAN BERKESAN UTK CANTIK KAN BENTUK BADAN..Waist Trimmer Nazcon khas untuk anda yang ada masalah perut besar, gelebeh lepas bersalin, peha yang gelebeh..kami sediakan pakej Quick Slim dan Mama Set khas utk anda..Set Lengkap..Di reka khas khusus untuk anda..lembut(tak keras)..dan serap peluh..

Quick Slim Set - Hanya RM90 (Waist Trimmer + FREE Slim Krim 100gm).. Mama Set - Hanya RM170 (Sauna Pants + Waist Trimmer + FREE Slim Krim 100gm)..

Jimat RM19

PASTIKAN UKURAN SAIZ PINGGANG ANDA DALAM INCI ATAU CM UTK TENTUKAN SAIZ WAIST TRIMMER


SLIMMING WAIST TRIMMER..CORSET MODEN SEGERA..SELESA.. LELAKI DAN WANITA..UNTUK FIT KAN PERUT DENGAN SEGERA..SESUAI UNTUK WANITA LEPAS BERSALIN..MUDAH DAN KEMAS..DAN UNTUK ANDA SAIZ BESAR PUN ADA. Kelebihan Waist Trimmer Nazcon: 1. Di perbuat daripada 90% kain nylon dan 10% spandex..tebal..elastik..dan serap peluh.. 2. Utk kemaskan perut dengan segera..tidak bergulung..boleh guna ke pejabat..atau aktiviti2 luar.. 3. Sesuai utk lepas bersalin.. 4. Pinggang yang besar hingga 60 inci pun boleh guna..terdapat saiz M-XXL..dari pinggang 25 inci-60 inci. 5. Perut Tak rasa gelebeh atau kendur.

CARA GUNA 1. Sapukan Slim Krim keliling perut dan belakang pinggang. 2. Pakai Slim Waist 3-4 jam sehari.


PAKEJ JIMAT - HOT MAMA SET

Peringatan! Jangan guna waist trimmer dan slim krim serentak dengan sauna pants..Contoh nyer Puan gunakan sauna pants waktu malam..dan gunakan waist trimmer+slim krim waktu siang..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...